Home Shop Concept

Concept

In het WAT!-huis en op deze website vindt u het zogenaamde ‘WAT!-zoekt-u-bord’. Hierop staan de vaardigheden en talenten van onze mensen. Voor bedrijven en organisaties sluiten wij de zogenaamde ‘WAT!-proberen-periode’ af, waarin zowel werkgever als werknemer kunnen ervaren of er een wederzijdse klik is. Hieraan hangt geen salaris of tarief, maar het ‘WAT!-heeft-u-er-voor-overprincipe’.

Particulieren: ‘WAT!-hulp nodig?’

Ook particulieren kunnen gebruikmaken van de diensten van onze talenten. Dit doen we onder het mom van: ‘WAT!-hulp nodig?’ U kent het wel; dat tuinklusje waar u geen tijd voor heeft, het doen van boodschappen, het wassen van de auto, etc. Ook hier geldt het WAT!-heeft-u-er-voor-overprincipe’.

In het WAT!-huis kan iedereen terecht voor WAT!-koffie, WAT!-gebak of WAT!-een-leuk-product. In het huis beschikken wij namelijk over een volledig ingericht atelier waar onze talenten zelf producten bedenken en maken. Op verschillende dagen van de maand is ons atelier een winkel. Voor de openingstijden kunt u op deze website terecht. Wij zien u graag in ons WAT!-huis. Want iedereen verdient een volwaardige plek in de samenleving!