De WAT! talenten

Talenten

Klaas Hessel van Urk

Hallo ik ben Klaas Hessel. Ik ben een alleskunner. Ik kan goed fietsen repareren en ben bijna in het bezit van mijn certificaat voor de stichting hout en meubel. Werken met hout vind ik ook erg leuk.

Antonio Lemmens

Ik ben een vrolijke, spontane jongen. Ik houd van een praatje. Als opdrachten bij mij passen kan ik goed werken. Het werken in de keuken ligt mij erg goed.

Cathy Kamp

Ik ben een vrolijke meid die van werken in de tuin of van werken met dieren houdt. Ik houd van een gezellig praatje met de mensen om mij heen. Werken in een kleine setting past het beste bij mij.

Wouter van Drie

Ik ben een vrolijke en betrokken jongen. Mijn passie is werken in de tuin en dan het liefst ook buiten. Ik ben overal wel voor in!

Vincent Post

Ik ben een rustige jongen die van kluswerkzaamheden of werken met dieren houdt. Ik houd van werken in kleine groepen en duidelijke opdrachten.

Thomas Ruiter

Ik ben een stille genieter. Mijn passie is het werken in de tuin en het werken met dieren. Ik kan bijvoorbeeld heel goed snoeien. Ik houd van duidelijke en heldere opdrachten. Ik ben een harde werker.

Rakesh Ramadhin

Ik ben een vrolijke en opgewekte jongen. Ik ben creatief en houd er ook van om met mensen en/of kinderen om te gaan. De werkzaamheden die ik zoek zijn het liefst binnen.

Marcel Schenk

Ik ben een vrolijke jongen die graag aan de slag wil. Het liefst binnen werkzaamheden. In mijn werk ben ik gedreven. Ik wil graag aan het werk!

Jurriën Post

Ik ben een opgewekte en enthousiaste jongen. Dit zie je ook in mijn werk terug. Ik ben een harde werker. Ik houd van buiten werk, bijvoorbeeld in de tuin of klussen.

Jasper Draaisma

Ik ben graag buiten aan het werk en houd van de afwisseling. Ik ben een vrolijke, harde werker die ook van een praatje houd met de mensen waarmee ik werk. Met duidelijke opdrachten kan ik prima werken.

Jaap de Boer

Ik ben een harde werker, een echte doener! Ik houd ook van een praatje op zijn tijd. In mijn werk ben ik handig. Dit zie je ook terug. Klussen (liefst met hout) of werken in de keuken passen goed bij mij. Ik ben graag bezig.

Hendrik Pruiksma

Ik ben een vrolijke joviale jongen. Ik houd ervan om een praatje te maken. Het poetsen van auto’s zou ik heel erg leuk vinden. Je kunt mij ook rustig om een boodschap sturen, ik kan dit goed en zelfstandig doen. Afwisselende werkzaamheden passen goed bij mij.

Garieb Osman

Ik ben een rustige jongen die van humor houdt. Het werken in een winkel of in de keuken lijkt mij erg leuk. Ik werk het beste met korte en duidelijke opdrachten in een kleine setting.

Claudia Kalenga

Ik ben een vrolijke en positieve meid. Ik houd ervan om met mensen om te gaan. Zorgen voor past dan ook echt bij mij. Ook het werken in de keuken is mij op het lijf geschreven. Ik ben bezig om mijn certificaat hiervoor te halen.