De WAT! talenten

Talenten

Marinus Pasterkamp

Ik ben een jongen die open staat voor verschillende werkzaamheden. Ik heb een brede interesse. Ik heb vorig jaar mijn heftruck certificaat behaald. Ik doe op dit moment werkervaring op bij Vijvermeester.

Jacob Bosma

Ik ben een sociale jongen die van aanpakken weet. Ik zie het werk en ga zelfstandig aan de slag. Ik heb werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en winkels. Ik ben klantgericht en vriendelijk. Op het moment doe ik werkervaring op bij Little Bakery.

Age de Boer

Ik ben een jongen die graag aan slag gaat. Ik werk het liefst met gereedschap en machines. Ik heb vorig jaar mijn heftruck certificaat behaald. Ik ben 17 jaar. Ik heb werkervaring opgedaan bij Maritieme veiligheidstrainingen, TVK instructie. Hier heb ik ook mijn VCA papieren behaald. In mijn vrije tijd heb ik ook een bijbaantje

Wouter van Drie

Ik ben een vrolijke en betrokken jongen. Mijn passie is werken in de tuin en dan het liefst ook buiten. Ik ben overal wel voor in!

Thomas Ruiter

Ik ben een stille genieter. Mijn passie is het werken in de tuin en het werken met dieren. Ik kan bijvoorbeeld heel goed snoeien. Ik houd van duidelijke en heldere opdrachten. Ik ben een harde werker.

Rakesh Ramadhin

Ik ben een vrolijke en opgewekte jongen. Ik ben creatief en houd er ook van om met mensen en/of kinderen om te gaan. De werkzaamheden die ik zoek zijn het liefst binnen.

Marcel Schenk

Ik ben een vrolijke jongen die graag aan de slag wil. Het liefst binnen werkzaamheden. In mijn werk ben ik gedreven. Ik wil graag aan het werk!

Jurriën Post

Ik ben een opgewekte en enthousiaste jongen. Dit zie je ook in mijn werk terug. Ik ben een harde werker. Ik houd van buiten werk, bijvoorbeeld in de tuin of klussen.

Jasper Draaisma

Ik ben graag buiten aan het werk en houd van de afwisseling. Ik ben een vrolijke, harde werker die ook van een praatje houd met de mensen waarmee ik werk. Met duidelijke opdrachten kan ik prima werken.

Jaap de Boer

Ik ben een harde werker, een echte doener! Ik houd ook van een praatje op zijn tijd. In mijn werk ben ik handig. Dit zie je ook terug. Klussen (liefst met hout) of werken in de keuken passen goed bij mij. Ik ben graag bezig.

Hendrik Pruiksma

Ik ben een vrolijke joviale jongen. Ik houd ervan om een praatje te maken. Het poetsen van auto’s zou ik heel erg leuk vinden. Je kunt mij ook rustig om een boodschap sturen, ik kan dit goed en zelfstandig doen. Afwisselende werkzaamheden passen goed bij mij.