De WAT! talenten

Talenten

Frederik Hendriks

Ik ben een doener, ben graag actief bezig. Ik ben in het bezit van een heftruck certificaat.

Jill van Hall

Ik ben een spontane en vrolijke meid. Ik houd van een gezellig praatje. Het werken in de zorg lijkt mij heel erg leuk. Ik ben een echt mensen mens.

Niels Ruiter

Ik ben een vrolijke en spontane jongen. Het werken in de keuken is mij op het lijf geschreven. Ik kan goed doorwerken en heb hier ook echt gevoel voor. Ik houd ervan om te werken met een team dat ook in is voor een gezellig praatje.

Emma Meijer

Hallo ik ben Emma. Het werken met kinderen en dieren vind ik heel erg leuk. Ik houd van een gezellig praatje. Ik ben hulpvaardig en wil mij graag inzetten.

Douwe Oppenhuis

Ik ben een vrolijke jongen die van afwisseling houdt. Werken met dieren vind ik erg leuk. Het stukje persoonlijk contact en nabijheid vind ik belangrijk. In de omgeving van Emmeloord kan ik zelfstandig naar u toe komen.

Marinus Pasterkamp

Ik ben een jongen die open staat voor verschillende werkzaamheden. Ik heb een brede interesse. Ik heb vorig jaar mijn heftruck certificaat behaald. Ik doe op dit moment werkervaring op bij Vijvermeester.

Jacob Bosma

Ik ben een sociale jongen die van aanpakken weet. Ik zie het werk en ga zelfstandig aan de slag. Ik heb werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en winkels. Ik ben klantgericht en vriendelijk. Op het moment doe ik werkervaring op bij Little Bakery.

Age de Boer

Ik ben een jongen die graag aan slag gaat. Ik werk het liefst met gereedschap en machines. Ik heb vorig jaar mijn heftruck certificaat behaald. Ik ben 17 jaar. Ik heb werkervaring opgedaan bij Maritieme veiligheidstrainingen, TVK instructie. Hier heb ik ook mijn VCA papieren behaald. In mijn vrije tijd heb ik ook een bijbaantje

Thomas Ruiter

Ik ben een stille genieter. Mijn passie is het werken in de tuin en het werken met dieren. Ik kan bijvoorbeeld heel goed snoeien. Ik houd van duidelijke en heldere opdrachten. Ik ben een harde werker.

Jaap de Boer

Ik ben een harde werker, een echte doener! Ik houd ook van een praatje op zijn tijd. In mijn werk ben ik handig. Dit zie je ook terug. Klussen (liefst met hout) of werken in de keuken passen goed bij mij. Ik ben graag bezig.