Nieuws

Geen feestje, wel een foto

Zeven talenten van het WAT!-project kregen de afgelopen week via de post hun heftruckdiploma binnen. Een feestje was in deze Coronatijd helaas niet mogelijk, maar een leuke foto op Leerwerkcentrum Het Esveld moest natuurlijk wel worden gemaakt.

Buikema Techniek

Jeannette Buikema: ,,Mijn man Nico en ik vinden het heel belangrijk dat we als ondernemers deze jongens een fijne plek in de samenleving geven. Dat ze zich gewaardeerd voelen en een verhaal hebben te vertellen als ze thuis komen.’’

WAT! is dankbaar!

WAT! is dankbaar voor de hulp die diverse ondernemers aan ons project hebben verleend. Met een kaart en attentie (een bos witte rozen van Bernard Luttelgeest) zijn ze deze week bedankt voor het enthousiast ontvangen van ons WAT!-project.

Jeffrey geniet van zijn werk

Jeffrey Hoogendoorn, leerling van De Zonnebloemschool, werkt sinds een aantal maanden voor Flevopallets&Flevopack, gevestigd aan de Domineesweg bij Urk. Hij geniet van zijn werk.

Geslaagd open huis

Het was donderdag einde van de middag gezellig druk tijdens het open huis van WAT! Ouders en leerlingen van De Zonnebloemschool, buren in en rond de Lange Nering en belangstellende werkgevers bezochten het WAT!-huis, op de hoek van de Korte Achterzijde en de Kettingstraat, tegenover Da Enzo.

Open huis donderdag 6 februari 17-19 uur

Het WAT!-huis op de hoek Kettingstraat-Korte Achterzijde (tegenover Da Enzo) houdt donderdag 6 februari open huis van 17-19 uur. Leerlingen en ouders van De Zonnebloemschool, buren in en rond de Lange Nering en belangstellende werkgevers zijn dan van harte welkom.

Kerstdiner WAT!-talenten

Woensdagavond hebben we een Kerstdiner gehad met de WAT!-talenten. Mede mogelijk gemaakt door Ristorante Da Enzo, Vakantiepark en groepsaccommodatie Eigen Wijze en Gezinshuis De Berghof!

WAT! op Omroep Flevoland

Aart Reussing, projectleider WAT!, legt op Omroep Flevoland helder uit wat het doel van WAT! is. WAT!-talent Jaap de Boer vertelt enthousiast over zijn werk bij Restaurant Da Enzo.

Spoedklus!

Op donderdag 5 december kwam in het WAT!-huis een spoedklus binnen voor de vrijdagochtend. Op zaterdagavond was er een verjaardagsfeest gepland in een van de nieuwe feestzalen bij Vakantiepark Eigen Wijze. Daarvoor moest nog het nodige werk worden verzet. Het personeel van Eigen Wijze kwam in tijdnood en deed wederom een beroep op onze talenten. Claudia, Rakesh, Wouter en Hendrik hebben weer goed werk geleverd.

Eerste opdrachtgevers melden zich

Het WAT!-project is deze week officieel van start gegaan, nadat de website online was gezet. Het project wordt zeer goed ontvangen en  belangstellende ondernemers hebben zich direct gemeld. De eerste gesprekken zijn al gepland!