Open huis
Donderdag 6 februari

Home Shop Open huis donderdag 6 februari 17-19 uur

Open huis donderdag 6 februari 17-19 uur

Het WAT!-huis (tegenover Da Enzo) opent donderdag 6 februari van 17.00-19.00 uur voor het eerst haar deuren. Na maanden van voorbereiding zijn ouders en leerlingen van De Zonnebloemschool, buren in en rond de Lange Nering en belangstellende werkgevers van harte welkom om kennis te maken met de talenten van WAT! en hun begeleiders.

WAT! staat voor Werken aan Toekomst. In het WAT!-huis werken bijna afgestudeerde leerlingen van De Zonnebloemschool en het aan deze school gelieerde Leerwerkcentrum Esveld in een praktische omgeving onder deskundige begeleiding aan het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Deze locatie wordt de springplank naar een plaats in de samenleving waar ze gewaardeerd worden, waar hun zelfredzaamheid toeneemt. Op die manier is WAT! goed voor deze leerlingen, voor bedrijven en instellingen, voor de overheid en uiteindelijk dus goed voor iedereen!

De ontvangst zal 6 februari uiteraard allerhartelijkst zijn met drankjes en hapjes, maar de WAT!-talenten willen dan vooral laten zien waar ze mee bezig zijn, wat hun talenten en ambities zijn.

In het WAT!-huis kan iedereen overigens na 6 februari ook terecht voor WAT!-koffie, WAT!-gebak of WAT!-een leuk product. In het huis is namelijk een volledig ingericht atelier waar de leerlingen zelf producten bedenken en maken.

De talenten en hun begeleiders hopen dat het druk wordt in het WAT!-huis, want iedereen verdient een volwaardige plek in de samenleving!